Style your life or that of others with our events, gifts and inspirations. 

Promoot jouw bedrijf...

en laat nieuwe klanten jou en jouw bedrijf kennen. Wat is er leuker dan mensen jouw verhaal over jouw passie zelf te vertellen? Inspireer ze met je verhaal en je product(en). En ontmoet leuke mensen en nieuwe klanten.  

Ont-Moeten met bijMaeS is een pop-up store evenement, waarbij iedereen aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Geïnspireerd door de mensen en merken die ze daar ontmoet hebben, geïnspireerd door jouw!  

Ben je net voor jezelf begonnen en op zoek naar een platform om je merk of jezelf te presenteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Of wil je je merk graag herintroduceren bij je klanten of nieuwe klanten werven? De evenementen van bijMaeS zijn de plek om dat te doen. 

Ruimte

Heb jij een mooie ruimte die je graag onder de aandacht wilt brengen? Neem dan contact met mij op, en ik kom graag bij je kijken. Wie weet wordt de volgende Ont-Moeten met bijMaeS wel bij jouw gehouden.  

Momenteel werk ik nog hard aan de website en is nog niet alle informatie hier beschikbaar. Heb je interesse dan hoor ik graag van je. Stuur me een berichtje....