Style your life or that of others with our events, gifts and inspirations.  
 

Welkom bij Ont-Moeten met bijMaeS

Laat je inspireren door mensen en merken, hun adviezen en verhalen tijdens Ont-Moeten met bijMaeS. bijMaeS brengt merken en ondernemers in contact met potentiële klanten tijdens een gezellige middag of avond op leuke locaties. 

Ont-Moeten en restaurant Stick & Bite - 15 juni 2018 -> verplaatst naar 5 oktober  2018


Op vrijdag 5 oktober organiseer ik samen met het nieuwe restaurant Stick&Bite een Ladiesborrel. Dit mooie nieuwe restaurant is onderdeel van hockeyclub HC 's-Hertogenbosch.  Tijdens de borrel maak je kennis met een aantal zelfstandig ondernemers die hockeyclub 's-Hertogenbosch rijk is en geniet je van het heerlijke eten dat het restaurant te bieden heeft. Ga na een gezellige middag naar huis met een leuk gevulde goodiebag, inspiratie en mischien wel iets leuks voor jezelf. 

Entree kost €10,-, hiervoor krijg je een welkomsdrankje, een heerlijk buffet en een leuke goodiebag.  


Bestel je kaarten hier, en we zien elkaar op 15 juni. 

In het restaurant is deze avond plek voor 60 gasten.  

 

Ont-Moeten met bijMaeS Events

 

 

Pop-up Store at Home

 

Ont-Moeten met bijMaeS is een pop-up store evenement, waarbij je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Geïnspireerd door de mensen en merken die je daar ontmoet hebt, tijdens even helemaal niks moeten. Geïnspireerd om eens wat anders aan te trekken, je huis een kleine make-over te geven, jezelf wat meer quality time te geven, om wat meer te genieten of juist een nieuw avontuur aan te gaan. Houdt onze facebookpagina en website in de gaten voor het volgende Ont-Moeten evenement. 

Mocht je een vraag hebben of graag een gezellige Pop-up Store bij jouw thuis willen organiseren, stuur me dan een berichtje...

Ongeveer 6 keer per jaar verander ik in het weekeinde onze woonkamer in een pop-up store. bijMaeS is dan geopend op de vrijdag en zondag. Houd de website en onze facebookpagina goed in de gaten wanneer we open zijn. 

Mocht je een vraag hebben of graag een gezellige Pop-up Store bij jouw thuis willen organiseren, stuur me dan een berichtje...