Style your life or that of others with our events, gifts and inspirations. 

Welkom bij Ont-Moeten met bijMaeS

Laat je inspireren door mensen en merken, hun adviezen en verhalen tijdens Ont-Moeten met bijMaeS. bijMaeS brengt merken en ondernemers in contact met potentiële klanten tijdens een gezellige middag of avond op leuke locaties. 

Pop-up Store Event 

Ont-Moeten met bijMaeS is een pop-up store evenement, waarbij je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Geïnspireerd door de mensen en merken die je daar ontmoet hebt, tijdens even helemaal niks moeten. Geïnspireerd om eens wat anders aan te trekken, je huis een kleine make-over te geven, jezelf wat meer quality time te geven, om wat meer te genieten of juist een nieuw avontuur aan te gaan. Houdt onze facebookpagina en website in de gaten voor het volgende Ont-Moeten evenement. Mocht je een vraag hebben of graag een gezellige Pop-up Store bij jouw thuis willen organiseren, stuur me dan een berichtje...

In november 2017 heb ik een avond georganiseerd voor vriendinnen om eens te kijken wat ze ervan vonden. De avond vond plaats in de showroom van een meubelzaak waar de dames onder het genot van wat lekkers en een kop thee/koffie heerlijk konden rondneuzen tussen leuke kleding en mooie accessoires voor in huis. Het was een super leuke avond! Hieronder vind je een paar foto's van die avond. 

Nu is het tijd om leuke ruimtes, mooie merken en inspirerende mensen te vinden om het volgende evenement te organiseren. Weet jij iemand of ken je een leuke ruimte, dan hoor ik dat graag! Stuur me een berichtje, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.