Style your life or that of others with our events, gifts and inspirations. 

De merken die je graag wilt ontmoeten

Met bijMaeS breng ik graag leuke, nieuwe, of hele oude maar nog niet zo bekende merken onder de aandacht bij het publiek. Wanneer je meer over een merk weet, is een aankoop vaak zo veel leuker. Hieronder merken die ik ook zelf verkoop tijdens de pop-up store bij mij thuis. Hilo de Oro, is een nieuw merk vol leven, liefde en de kleuren van de natuur. 

De onzichtbare draad in het leven die diegene die elkaar willen ontmoeten met elkaar verbind, ongeacht tijd, plaats of omstandigheden, is de inspiratie voor het merk en het logo. Cadeaupot.nl maakt leuke cadeaupotten. Het begon als een leuk cadeautje voor een verjaardag. Nu worden er steeds meer leuke variaties gemaakt.

Cadeaupotten als kraamcadeautje, verjaardag, pasen, carnaval of als afscheidscadeautje voor de juf of meester. 

 

De zitmeubelen van Comfortline Sofa  worden stuk voor stuk ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In een tijd van uitbesteden en produceren in lagelonenlanden, is dit aardig uniek te noemen. Doordat Comfortline de produktie in eigen hand heeft, profiteert u van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden. Dutch DNA noemen wij dat.


MrsBloom, is ontstaan uit de passie voor interieur. Al van jongs af aan is de eigenaarresse van MrsBloom bezig met inrichting en kleuren. 

Twee keer per jaar ontwikkelt zij, samen met een team van enthousiaste mensen een geweldig nieuwe collectie.  


Mini-Lights zijn licht-slingers met unieke decoraties verpakt in kleine flesjes. 

De Dreamlights zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden met de hand gemaakt, waardoor ieder lampje uniek is.